Burundi FW AA:
Smak: czekolada z wiśnią, ciasto jabłkowe.
Kawa naturalna mielona
100 % Arabica
Sposób obróbki - myty.
Wysokość: 1800 - 2000 m n.p.m.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Termin ważności:
18 miesięcy od daty produkcji.
Data produkcji jest zaznaczona na upakowaniu.
Waga netto - 8 g Możliwe minusowe odchylenie - nie więcej niż 2%.
Wartości odżywcze:
Białko - 13,9g; Tłuszcze - 14,4g
Węglowodany - 4,1g; 223 kcal
Przepis
1. Otwórz i umieść filtr na filiżance.
2. Wlej małą ilość wody do filtra, żeby kawa zrobiła się wilgotna.
3. Zalej wodę do wierzchnich brzegów filtra i poczekaj, aż całość ścieknie Powtórz to jeszcze dwa razy.
4. Kiedy całość wody przeleje się przez kawę, ściągnij filtr i wyrzuć go.
Twój aromatyczny napar jest gotowy do picia.